SURPLUS+ Catering | Over ons
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SURPLUS+ Catering is ontstaan door de voorliefde van gezonde, evenwichtige én lekkere voeding.

 

Eén van de draaiende motoren achter Surplus+ Catering is Jeroen °82.

Als oud leerling van één van de belangrijkste en bekendste Hotelscholen in ons land, Ter Groene Poorte in Brugge, weet hij als geen ander hoe belangrijk gastronomie in ons land is. Hij koos vastberaden voor een opleiding kok en specialiseerde zich in Fijn-keuken.

 

In tegenstelling tot heel wat kinderen droomde Jeroen niet van brandweerauto’s of wou geen piloot worden, maar wist van kindsbeen af, “ik ga kok worden”.

 

De passie van de keuken en het koken, ontdekte hij bij de buren van zijn grootmoeder, Salons Roskam in Merelbeke. Als kleine jongen liep hij er de keuken plat, eerst om te zien hoe alles als een geoliede machine te werk ging, het geluid van gardes in de potten, het pruttelen van soep en het spetteren van vers gebakken vlees heeft hem nooit meer los gelaten.

 

Later tijdens zijn opleiding ging hij er stage lopen om in 2009 zijn eigen catering zaak op te starten.

Jeroen hecht veel belang aan de herkomst van zijn producten, als jongen van 7 ging hij helpen op de boerderij, wat verder in de straat. Zo kreeg hij de gave mee, om kwalitatieve en verse producten te herkennen in een oogomslag.
Daarom werkt SURPLUS+ Catering enkel met eerlijk en kwalitatief volle grondstoffen.

 

Maar zoals het spreekwoord zegt, achter iedere sterke man, staat een sterke vrouw. Els °78 echtgenote van Jeroen, liet haar leven als Kapster achter zich, om in de cateringzaak te helpen. Met hun 2 kinderen keren ze na jaren terug naar de roots, Merelbeke – Melsen.

 

Om daar de zaak nog verder uit te bouwen, om U nòg beter van dienst te kunnen zijn.

 

Want SURPLUS+ Catering, zorgt nét voor dat tikkeltje meer!

Voor meer informatie en bestellingen:
Tel.: +32 (0) 468 11 30 82
E-mail: info@surpluscatering.be
FOR THE LOVE OF FOOD SINCE 2009!
Bekijk onze keuken!