SURPLUS+ Catering | Bedrijven
350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-350,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

U wil een bedrijfsfeest organiseren. Wellicht kampt u dan onmiddellijk met heel wat vragen. Waar doet u dit best? Op een eigen locatie of elders? Een eigen locatie is niet altijd goedkoper aangezien u al het materiaal dient te voorzien. Wie zijn de genodigden? De klanten, het personeel of de leveranciers? Hoe breng je deze mensen best samen? Wat type feest biedt u deze belangrijke stakeholders van uw bedrijf best aan?

 

Voor de antwoorden op al deze vragen, probeert u best “out of the box” te denken en creatief te zijn. Surplus catering kan u daar heel goed bij helpen. Eens u beslist hebt dat u een bedrijfsevenement wil organiseren, gaat u best op zoek naar een partner die zorgt voor een vlekkeloze organisatie met respect voor het vooropgestelde budget. Zo kan u zich concentreren op de bedrijfsboodschap die u naar buiten wil brengen op dit bedrijfsfeest.

Vermits zorgen wij voor dat tikkeltje meer op uw bedrijfsfeest, kan u de dag of avond zelf genieten van het bedrijfsevent.

Bekijk ook eens onze leuke locaties waarmee we samenwerken voor uw bedrijfsfeest.

 

AARZEL NIET EN VRAAG SNEL JE OFFERTE AAN!

 

Een bedrijfsfeest kan in vele vormen plaatsvinden:

  • Seminarie
  • Productancering
  • Receptie
  • Vergadering
  • Personeelsfeest
Voor meer informatie en bestellingen:
Tel.: +32 (0) 468 11 30 82
E-mail: info@surpluscatering.be
FOR THE LOVE OF FOOD SINCE 2009!
Bekijk onze keuken!